Loader
Uitvaartplechtigheid
15605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15605,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Uitvaartplechtigheid

Uitvaartplechtigheid

Uitvaart
plechtigheid

In het Huis van Herinnering is het mogelijk om een uitvaartplechtigheid te laten plaatsvinden. Er zijn 72 zitplaatsen en circa 20 staplaatsen beschikbaar. Het Huis van Herinnering beschikt over een geluidsinstallatie met ringleiding. Indien u dat wenst kan van de plechtigheid een geluidsopname worden gemaakt. Uiteraard is het mogelijk voorafgaand aan of aansluitend op de uitvaartplechtigheid een condoleance te laten plaatsvinden.

Muziek voor de plechtigheid

U wilt graag bepaalde muziekstukken beluisteren tijdens een afscheidsplechtigheid in het Huis van Herinnering. Om er voor te zorgen dat dit helemaal naar uw wens verloopt, volgt hierbij een korte instructie hoe u de muziek het beste kunt aanleveren:

1.

Maak op uw computer een lijstje met uw selectie van muzieknummers die gedraaid moeten worden tijdens de plechtigheid.

 

2.

 Zodra u de juiste volgorde van afspelen heeft bepaald, dan geeft u de verschillende muziekstukken een nummer, bijvoorbeeld:

01 Avé Maria – Gounod
02 The Rose – Bette Midler
03 Time to say Goodbye – Andrea Bocello & Sarah Brightman

 

3.

 Maak nu een nieuw mapje aan op uw computer en geef dit een naam (bijvoorbeeld: uitvaart opa).

 

4.

Zet in dit mapje alle genummerde muziekstukken.

 

5.

 Zet vervolgens het mapje in zijn geheel op een (verder lege) USB-stick. Of verstuur de muziekbestanden via WeTransfer.com naar info@huisvanherinnering.nl.

Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op!
Bel 0313 - 41 00 55