Loader
Over ons
15286
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15286,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over ons

Huis van herinnering

voor Eerbeek en omgeving

 

Het multifunctionele uitvaartcentrum is beschikbaar voor de volgende gelegenheden:

 

  • opbaring in een 24-uurs/familiekamer en/of opbaren met rouwbezoek;
  • condoleances voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid;
  • condoleances na afloop van de uitvaartplechtigheid;
  • het plaatsvinden van de uitvaartplechtigheid;
  • lezingen die verband houden met uitvaart en rouw.
Vera van Andel
Onno van Andel

Uw gastvrouw en gastheer: Vera & Onno van Andel

Het gastheerschap van het Huis van Herinnering ligt in handen van Vera en Onno van Andel.

 

Onno beschikt over een brede ervaring waar het gaat om uitvaartzorg, gastvrijheid en empathie. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich in ons Huis van Herinnering op uw gemak voelt.

 

Vera heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Aandacht en zorg voor de medemens staat bij haar centraal. De omstandigheden waarin u verkeert zijn immers al moeilijk genoeg.

 

Vera en Onno werken samen met een team van gedreven medewerkers die samen met hen de juiste toon verzorgen bij een rouwbezoek, condoleance of uitvaartplechtigheid.

Altijd 24 uur per dag,
zeven dagen per week bereikbaar

Het (aanstaande) overlijden van een dierbare brengt veel vragen en soms onzekerheden met zich mee. Wij vinden het belangrijk om uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden en uw onzekerheden weg te nemen. De medewerkers van het Huis van Herinnering zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor achtergrondinformatie, een overlijdensmelding of overbrenging kunt u dus op ieder gewenst moment contact met ons opnemen.

Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op!
Bel 0313 - 41 00 55