Loader
Over ons
15942
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15942,bridge-core-2.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over ons

Vera van Andel
Onno van Andel

Uw gastvrouw en gastheer: Vera & Onno van Andel

Het gastheerschap van het Huis van Herinnering ligt in handen van Vera en Onno van Andel.

 

Onno beschikt over een brede ervaring waar het gaat om uitvaartzorg, gastvrijheid en empathie. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich in ons Huis van Herinnering op uw gemak voelt.

 

Vera heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Aandacht en zorg voor de medemens staat bij haar centraal. De omstandigheden waarin u verkeert zijn immers al moeilijk genoeg.

 

Vera en Onno werken samen met een team van gedreven medewerkers die samen met hen de juiste toon verzorgen bij een rouwbezoek, condoleance of uitvaartplechtigheid.

Gastdames Huis van Herinnering

Marian Aaltink - Haverslag

Marian Aaltink – Haverslag

Als vrijwilliger bij de Stichting Thuis Sterven heb ik mogen ervaren hoe bijzonder het is om mensen in hun laatste levensfase bij te kunnen staan. Voor mij was het een kleine stap naar de uitvaartzorg.

 

Mijn naam is Marian Aaltink-Haverslag, geboren en getogen in het mooie dorp Holten. Ik werk bij Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding als verzorger en in het Huis van Herinnering als gastvrouw. Een prachtige combinatie die me veel voldoening schenkt.

 

Ik denk graag mee met de familie. Als ik hoor dat zij het Huis van Herinnering in een verdrietige periode als warme deken hebben ervaren, geeft me dat een gevoel van dankbaarheid.

Wilma Bonnes

Wilma Bonnes

Als de uitvaartplechtigheid tot een einde komt en familie en vrienden nog even samen zijn in de aula begint mijn werk als gastvrouw.

 

Ik ben Wilma Bonnes, geboren in Amsterdam. Ik woon en werk nu zeven jaar in Holten. Terugkijkend heb ik altijd met mensen gewerkt. Ik vind het fijn om het anderen naar de zin te maken.

 

Het werk als gastvrouw in de uitvaartsector is mij op het lijf geschreven. Wat het werk bij het Huis van Herinnering zo bijzonder maakt is dat er altijd ruimte is voor een persoonlijke benadering. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om met een goed gevoel aan een afscheid te kunnen terugdenken. Het is een voorrecht om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Francien Wagenaar

Francien Wagenaar

Mijn naam is Francien Wagenaar en ik kom uit Holten. Ik werk graag voor en met mensen.

 

Als gastvrouw streef ik er naar samen met mijn collega’s een sfeer te creëren waarin de familie en hun gasten in alle rust samen kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat zij met een goed gevoel kunnen terugdenken aan het afscheid.

 

Het werk als gastvrouw is enorm dankbaar. Het geeft me voldoening te merken dat de nabestaanden onze zorg als steun hebben ervaren. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk. Het Huis van Herinnering is een fijne werkomgeving waar ik me prettig voel. Dat komt tot uitdrukking in mijn werk.

Gerrie Nikkels

Gerrie Nikkels

Mijn naam is Gerrie Nikkels en ik woon samen met Gerrit Vrugteveen in Dijkerhoek.

Ik heb altijd met veel plezier een museumboerderij gehad. Na sluiting van het museum begon ik het contact met de bezoekers te missen. De kans gastvrouw bij het Huis van Herinnering te worden heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

 

Werk in de uitvaartbranche sprak me altijd aan. Steun te kunnen bieden aan mensen in een moeilijke tijd. Ik ben 74 jaar en ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen. Als gastvrouw bied ik een luisterend oor. Ik werk graag samen met mijn collega’s. We zijn een hecht team en goed op elkaar ingespeeld. Samen zorgen we voor een mooie afsluiting van een afscheidsdienst.

Lydia Straalman

Lydia Straalman – Bobbink

Mijn naam Lydia Straalman-Bobbink, ik ben 48 jaar en woon met man en dochters in Brummen. Ik ben  woonbegeleidster in de psychiatrie. Daarnaast werk ik als assistent uitvaartbegeleiding en als gastdame bij het het Huis van Herinnering.

 

Men vraagt wel eens waarom ik dit werk doe. Het antwoord is eenvoudig. Ik heb een passie voor het omgaan met mensen. In de uitvaartzorg kan ik echt iets betekenen. Door er te  zijn en te luisteren. Er zijn verdrietige momenten, en ik heb wel eens een brok in mijn keel. Maar als ik dan later terug hoor dat mensen mijn werk als steun hebben ervaren, weet ik dat ik het goed heb gedaan. Dat maakt dat ik mijn werk met liefde en passie doe.

Koffie

Iedereen is welkom

In het Huis van Herinnering is iedereen welkom, ongeacht de keuze voor een uitvaartverzorger. Uw uitvaartverzorger zal namens u alle zaken met ons regelen.

Huis van Herinnering Eerbeek

voor Eerbeek en omgeving

 

Het multifunctionele uitvaartcentrum in Eerbeek is beschikbaar voor de volgende gelegenheden:

 

 • opbaring in een 24-uurs/familiekamer en/of opbaren met rouwbezoek;
 • condoleance voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid;
 • condoleance of samenzijn na afloop van de uitvaartplechtigheid;
 • het plaatsvinden van de uitvaartplechtigheid;
 • lezingen die verband houden met uitvaart en rouw.

Huis van Herinnering Holten

voor Holten en omgeving

 

Het multifunctionele uitvaartcentrum in Holten is beschikbaar voor de volgende gelegenheden:

 

 • opbaring in één van de twee 24-uurs/familiekamers en/of opbaren met rouwbezoek;
 • condoleance voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid;
 • condoleance of samenzijn na afloop van de uitvaartplechtigheid;
 • het plaatsvinden van de uitvaartplechtigheid;
 • lezingen die verband houden met uitvaart en rouw.

Familiekamer Lieren

voor Beekbergen en omgeving

 

De familiekamer in Lieren is beschikbaar voor de volgende gelegenheden:

 

 • opbaring in de 24-uurs/familiekamer;
 • condoleance voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid in de naastgelegen zaal van ‘Het Trefpunt’;
 • condoleance of samenzijn na afloop van de uitvaartplechtigheid in de naastgelegen zaal van ‘Het Trefpunt’;
 • het plaatsvinden van de uitvaartplechtigheid in de multifunctionele zaal van de PKN-kerk.

Altijd 24 uur per dag,
zeven dagen per week bereikbaar

Het (aanstaande) overlijden van een dierbare brengt veel vragen en soms onzekerheden met zich mee. Wij vinden het belangrijk om uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden en uw onzekerheden weg te nemen. De medewerkers van het Huis van Herinnering zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor achtergrondinformatie, een overlijdensmelding of overbrenging kunt u dus op ieder gewenst moment contact met ons opnemen.

Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op!
Bel 06 - 29 42 01 66