Loader
Huis van Herinnering Holten
15970
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15970,bridge-core-2.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Huis van Herinnering Holten

Opbaarkamers

Opbaren

Het Huis van Herinnering Holten beschikt over twee opbaarkamers: Linde en Beuk. Dit houdt in dat u gedurende de periode van de opbaring de beschikking krijgt over een sleutel. Zo kunt u op ieder gewenst ogenblik een rouwbezoek brengen aan uw overleden dierbare. Tevens is het mogelijk om uw dierbare te laten ‘opbaren met rouwbezoek’. In deze situatie maakt u met onze gastdame een afspraak voor het brengen van een rouwbezoek. Koffie, thee en frisdrank die u nuttigt tijdens de rouwbezoeken zijn inbegrepen.

Condoleance

In het Huis van Herinnering kunt u, indien u daar prijs op stelt, belangstellenden in de gelegenheid stellen afscheid te nemen van uw overleden dierbare en u door hen te laten condoleren. Al naar gelang van uw wens kunnen hierbij consumpties worden geserveerd. Informeer bij ons wat de mogelijkheden zijn.

Aula condoleance
Afscheidsruimte

Uitvaartplechtigheid

In het Huis van Herinnering is het mogelijk een uitvaartplechtigheid te laten plaatsvinden. Er zijn ruim 100 zitplaatsen en circa 30 staplaatsen beschikbaar. Het Huis van Herinnering beschikt over een geluidsinstallatie met ringleiding. Ook kunnen via een beeldscherm afbeeldingen en filmbeelden gepresenteerd worden. Indien u dat wenst kan van de plechtigheid een geluidsopname worden gemaakt. Uiteraard is het mogelijk voorafgaand aan of aansluitend op de plechtigheid een condoleance te laten plaatsvinden.

Hieronder een impressie van het Huis van Herinnering Holten

Uitvaart
begeleiding

Uiteraard kunnen wij ook de hele uitvaart van uw dierbare verzorgen. Het Huis van Herinnering is een zusteronderneming van uitvaartonderneming Wenz Uitvaart. De uitvaartverzorgers Onno van Andel, Diane Vrugteveen en Martine van der Snel zijn vakbekwaam, ervaren en bekend met het netwerk in Holten en omgeving. Zie ook www.wenz-uitvaart.nl

Onno van Andel

Onno van Andel

Elselien Klein

Elselien Klein

Diane Vrugteveen

Diane Vrugteveen

Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op!
Bel 06 - 29 42 01 66