Loader
Familiekamer Lieren
16002
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16002,bridge-core-2.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Familiekamer Lieren

Familiekamer Lieren

Opbaren

De familiekamer in Lieren is een zogenaamde 24-uurskamer. Dit houdt in dat u gedurende de periode van de opbaring de beschikking krijgt over een sleutel. Zo kunt u op ieder gewenst ogenblik een rouwbezoek brengen aan uw overleden dierbare. De familiekamer beschikt over een zithoek, keukenblok en toilet. Koffie, thee en frisdrank die u nuttigt tijdens de rouwbezoeken zijn inbegrepen.

Condoleance

U kunt, indien u daar prijs op stelt, belangstellenden in de gelegenheid stellen afscheid te nemen van uw overleden dierbare en u door hen te laten condoleren. Daarvoor maken wij gebruik van de naastgelegen zaal van ‘Het Trefpunt’. Al naar gelang van uw wens kunnen hierbij consumpties worden geserveerd. Informeer bij ons wat de mogelijkheden zijn.

Familiekamer Lieren
Familiekamer Lieren

Uitvaartplechtigheid

In de multifunctionele kerkzaal van de PKN-kerk is het mogelijk een uitvaartplechtigheid te laten plaatsvinden. De kerkzaal beschikt over een geluidsinstallatie met ringleiding. Ook is het mogelijk om via beamers beelden te tonen. Indien u dat wenst kan van de plechtigheid een geluidsopname worden gemaakt. Uiteraard is het mogelijk voorafgaand aan of aansluitend op de plechtigheid een condoleance te laten plaatsvinden in de zaal van ‘Het Trefpunt’.

Uitvaart
begeleiding

Uiteraard kunnen wij ook de hele uitvaart van uw dierbare verzorgen. Het Huis van Herinnering is een zusteronderneming van uitvaartonderneming Wenz Uitvaart uit Beekbergen. De uitvaartverzorgers Onno van Andel en Martine van der Snel zijn vakbekwaam, ervaren en bekend met het netwerk in Apeldoorn en omgeving. Zie ook www.wenz-uitvaart.nl

Onno van Andel

Onno van Andel

Diane Vrugteveen

Diane Vrugteveen

Martine van der Snel

Martine van der Snel

Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op!
Bel 06 - 29 42 01 66